FORRETNINGSsystemer

Thomas Nørmark

Director, Innovation & Technology, itelligence a/s.

roboME – ”manden der aldrig sover”

Hør hvordan Thomas Nørmark har skabt sin digitale tvilling, roboME, baseret på AI, machine learning og chatbot teknologi.

roboME er verdens første management robot designet og testet af virksomhedsledere. Med roboME får virksomheder en enestående mulighed for at forkorte den tid, det tager at løse en opgave og frigøre tid til ægte forretningsledelse ved at automatisere hverdagens ledelsesopgaver.

Vil du også have én? – Så kom forbi!

Thomas Nørmark leder til dagligt et større teknologiteam i itelligence og er samtidig en erfaren underviser, blogger og foredragsholder. I sit daglige virke arbejder Thomas med en god blanding af implementering, produktudvikling, innovation og ledelse. Over de seneste år har Thomas’ fokus især været rettet imod ”Disruptive Technology” og i særdeleshed kunstig intelligens, Internet of Things og Big Data.

Som Danmarks første 2. generations SAP konsulent, har Thomas fået design af ERP løsninger ind med flaske, og han fik da også sit første virtuelle SAP system, længe før han begyndte at udvikle overskæg.

Thomas er ekstern lektor hos DJØF, hvor han underviser jurister, økonomer og ledere i Big Data og kunstig intelligens. Samtidig holder Thomas regelmæssigt foredrag om digitale trends og løsninger – ligesom han er en flittig blogger og debattør indenfor området.