FORRETNINGSsystemer

Kristian Yde

Business Service & Sales Support Manager, VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT A/S

Global planlægning af service hos VIKING Life-Saving Equipment A/S

Se hvordan VIKING Life-Saving Equipment A/S innovativt har løst opgaven med at planlægge service af sikkerheds- og redningsudstyr for en stor andel af verdens kommercielt sejlende skibe. Fra planlægning på globalt niveau ned til den enkelte servicestation på teknikerniveau.
Gennem anvendelse af standard ServiceNow komponenter og SAP integration, har det været muligt på kort tid at designe og udvikle et system, der er fuldt skalerbart og forberedt for udbygning med flere forretningsløsninger.

Med løsningen har VIKING Life-Saving Equipment A/S automatiseret arbejdsgange og øget effektiviteten i planlægningen signifikant.

Kristian har arbejdet med SAP og supplerende IT systemer hos VIKING Life-Saving Equipment A/S igennem de sidste 12 år. Han har været med til at implementere SAP hos virksomheden og dens datterselskaber, og efterfølgende arbejdet med den videre udvikling af SAP inden for salg, service og finans samt indførsel af supplerende IT-systemer, bl.a. mobile løsninger og ServiceNow til forretningsprocesser. Kristian leder i dag en afdeling med det IT-mæssige ansvar for operationalisering og effektivisering af serviceforretningen, samt SAP support for salgsfunktionerne.