FORRETNINGSsystemer

Devoteam – Globicon

Devoteam | Globicon er Danmarks førende Service Management-konsulenthus med +35 af landets dygtigste og mest erfarne konsulenter.

Kort fortalt sælger, implementerer og supporterer vi vores kunders løsninger baseret på partner- software. Vi arbejder med markedets førende produkter og har dybe implementerings- rådgivningskompetencer på ServiceNow, Hewlett-Packard Enterprise, Cherwell, CA Technologies og Automation Anywhere.

Vi lægger vægt på at levere en løsning, der passer til jeres virksomhed. Vores opskrift er sådan set enkel – vi opnår først og fremmest en solid forståelse for jeres behov ved at indgå i en grundig dialog med jer. Du vil måske opleve, at vi er nysgerrige og stiller en masse spørgsmål – dette gør vi, så vi sammen kan finde frem til den rette løsning og ikke mindst kan tilrettelægge en god og effektiv proces dertil. På den måde bliver I bedre rustet til at levere et højt serviceniveau og kan opnå succes med jeres forretning.

Læs mere her

Husk at tilmelde dig vores RPA lab på konferencen, som kører fra kl.10.00-12.00. Der er begrænset antal pladser, skynd dig ind i app’en når du er tilmeld konferencen og book en plads under “Udstiller” – “Devoteam – Globicon”.