FORRETNINGSsystemer

Netcompany

Vi er Netcompany
Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.

Vi tager ansvar
Vi tager ansvar for at vores kunder bliver succesfulde. En kontinuerlig række af it-leverancer i høj kvalitet, i rette tid og til aftalt budget taler sit eget sprog. Og vi tager ansvar for at finde vores medarbejderes talent og realisere deres succes med markedets bedste og mest velansete karrieremodel. I kombination har det gjort os til markedets mest succesfulde it-virksomhed.

Forretningsfokus
Hos Netcompany kombinerer vi professionelt håndværk med hurtighed og fleksibilitet. Vores brede forretningsmæssige kompetence, metode og indsigt i teknologi sikrer, at løsningerne er teknisk solide, organisatorisk forankrede og leverer de ønskede økonomiske resultater.

Teaser

ERP-systemer har længe været et standardbegreb i it-verdenen for bagvedliggende systemer, som håndterer økonomi, logistik etc. Det har længe været en kendt sag at implementering og ændringshåndtering af et ERP-system oftest er en dyr og langsommelig affære.

Det laver vi om på.

Netcompany tilbyder unikke markedsledende Microsoft Dynamics løsninger, som anvendes standard i kombination med portaler, CRM og andre mere kunderettede systemer. Kom forbi og høre mere på vores stand.

Læs mere om Netcompany her