FORRETNINGSsystemer

Pingala

Forretningssystemer valgte sidste år Pingala, som den Microsoft Dynamics AX partner, der havde gennemført det bedste AX2012 implementeringsprojekt i 2015/2016. Projektet var implementering af ny ERP platform hos Berendsen Textil Service, hvor vi leverede et komplet implementeringsprojekt til 10% under budget.

Pingala har erfaring med alle versioner af AX, herunder Microsoft Dynamics 365 for Operation, hvor vi er fuld certificeret, samt vi har igangværende projekter med flere kunder. Pingalas mantra er ”En oase for markeds dygtigste Dynamics AX folk, til gavn for vores kunder, kædet sammen i et livsvarigt samarbejde” Alle ansatte har minimum 10 års erfaring med Microsoft Dynamics AX.

Vi udfordre vores kunder, til primært at fokusere på opgaver og løsninger som giveren hurtig ROI, men også til at udnytte standardsystemet optimalt, så udvikling bliver holdt på et absolut minimum.

Gennem High Performance Implementerings Teams, som udelukkende består af AX ressource med mere end 10 års erfaring, som vores kunder har direkte og fleksibel adgang til, har vi opnået:

  • Gennemførsel af projekter med under 1/3 dels af ”normal” ressourceforbrug, hvilket medfører hurtigere gennemførsel og hurtigere værdi for vores kunder
  • Succesfuld implementering i såvel SMB som Enterprise marked, mange ”Blue-Chip” kunder
  • Kontrolleret vækst, dokumenteret gennem multiple vindere af ”Børsens Gazelle award”
  • Gennem tilknytning af verdens bedste IT infrastruktur og performance ressourcer, oplever vores kunder optimale svar tider, og spilder ikke tiden med at vente
  • Implementerer agilt efter Scrum model med Sprint cyklusser, så kunderne opnår overskuelige projekter, med hurtig gennemførsel og dermed værdi
  • Fungerer ligeledes som ”Trusted Advisor” for en række kunder, hvor vi kvalitetssikrer andre AX partnere

Pingala udnytter standard funktioner til optimale løsninger, og udfører kun tilpasninger, hvis de er ikke-invasive og samtidig er værdiskabende.

Læs mere om Pingala her