FORRETNINGSsystemer

SignUp

ExFlow® Elektronisk fakturabehandling for Microsoft Dynamics 365 for Operations og AX

SignUp er en af de hurtigst voksende IT-virksomhed med stor erfaring inden for effektiv fakturagodkendelse. Vi specialiseret os i at udvikle og markedsføre applikationer, der øger virksomhedens lønsomhed ved at strømline deres håndtering af leverandørfakturaer og aftaler.

SignUp har gennem 64 forhandlere i 16 lande opbygget en kundebase på over 600 virksomheder, hvoraf mange er globale organisationer med aktiviteter i over 40 lande. Vores løsninger håndterer i dag 20 millioner fakturaer. Virksomheden blev grundlagt i 1999 og har i dag omkring 53 ansatte, alle sammen med gedigen erfaring og viden angående udvikling og salg af it-løsninger.ExFlow for Dynamics er en standard løsning der er et certificeret Microsoft Add-on under Microsoft betegnelsen ”Certified for Dynamics” og Appsource.

ExFlow overholder Microsofts guidelines for udvikling og de krav der fra Microsofts side der stilles til certificerede løsninger med hensyn til antal referencer, kodekvalitet, udvikling, nye versioner m.v.

ExFlow er et færdigt modul i Dynamics indeholdende funktionalitet til at understøtter organisationens behov for faktura godkendelse på en nem, smidig og effektiv måde.

Læs om vores kunder her